Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!Πες μου τι ζώδιο είναι  να σου πω τι να κάνεις για να βγείτε και άλλο ραντεβού!

Πρώτα ραντεβού! Άγχος, στρες, ένταση, δεν ξέρεις τι να πεις δεν ξέρεις τι να βάλεις, τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς έχουν σπάσει! Η Staxtopouta είναι εδώ για εσάς! Έκανε την ερευνά της για το θέμα πρώτο ραντεβού αρχίζοντας φυσικά πρώτα από τα άστρα και σας έχει τα πάντα για το πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού.  Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο ραντεβού.Είστε έτοιμοι να πάμε μαζί μια βόλτα στα άστρα;..

Άντρας Κριός

Θέλει πιστό ακροατήριο. Ο άντρας Κριός θέλει να νιώθει πως αυτά που εξιστορεί για τη ζωή του βρίσκουν μια φανατική οπαδό του. Δείξε του την έκπληξη και το θαυμασμό σου για αυτόν. Μπορείς ακόμη να δείξεις και απορία στα μάτια σου, του αρέσει να υποδύεται το δάσκαλο. Διέκοψέ τον με διακριτικό ύφος κάνοντάς του ερωτήσεις και δείξε του πόσο πολύ σε έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας και τα βιώματα του. Ο Κριός από τη φύση του θέλει να νιώθει κυνηγός. Για αυτό μην εκφράσεις πρώτη την ερωτική έλξη για εκείνον και μην κάνεις σε καμία περίπτωση το πρώτο βήμα να τον διεκδικήσεις, επειδή το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί ακόμη και στα μισά του ραντεβού σας. Αν θες να τον κάνεις να σε ρωτήσει πότε θα σε ξαναδώ; μην παραλήψεις να του πεις το πόσο όμορφα πέρασες και ότι σπάνια συναντάς τόσο ενδιαφέρον τύπο ανθρώπου.

Άντρας Ταύρος

Θέλει ρομαντικές καταστάσεις. Παιδί της Αφροδίτης γαρ, έχει ανάγκη από μια δυνατή θηλυκή και εκλεπτυσμένη παρουσία. Δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα λόγια, όσο η έκφραση του σώματος να εκπέμπει έναν ερωτισμό. Για να κερδίσεις έναν άντρα Ταύρο μη διστάσεις να του μιλήσεις για το πόσο σοβαρά βλέπεις μια σχέση και πόσο σου αρέσει να φροντίζεις το σύντροφό σου. Επειδή είναι λάτρης της οικογένειας θα τον εντυπωσιάσει η συγκεκριμένη στάση απέναντι στη ζωή. Για να...Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...